pondělí 17. prosince 2012

Nejen přání k svátkům





Jelikož jsem Vodnář, tak to berte i jako jeho zpověď. S nastávajícími svátky vánočními, svátky Slunovratu, přejdeme  od 21. 12. 2012  do věku Vodnáře ze znamení Ryb. Ryby mají ve svém živlu vodu a toto znamení, jak jsme si mohli všimnout v posledních letech vzdorovalo nástupu doby Vodnáře, nejrůznějšími nemocemi, šířícími se tekutinou krví jako leukémie a mnohými záplavami, povodněmi. Ale nic není naplat, čas Vodnáře se naplnil a spolu s ním lidstvo do něj vstupuje také. Žádný přechod není jako přepnutí přepínačem, ale je vždy pozvolný. Vliv Vodnáře už zde je, v podobě neuvěřitelných nových technologií, které nedávají spát zatvrzelým klasickým vědcům, zvětšující se porozumění  lidí k vnitřnímu životu a duchovnu. Je to úplně jiná a diametrálně rozdílná doba proti Rybám, kdy tyto se vyznačují výraznou pokorou rádoby autorit. Vodnář je úplný opak a bude si razit cestu nekompromisně a tvrdě vpřed, bude to období, kdy lidé začnou velmi silně vědomě vnímat svoje děje skrze bytí a začnou svůj život prožívat ve vědomí velkého celku naší planety i se schopností pozorovat jistou neoddělitelnost vazby těla – duše – ducha. Bude to dlouho očekávané spojení s Vesmírem a všemi  světy, kdy konečně povede mír a láska planety a všechny hvězdy. To je počátek Vodnáře, který bude velmi silně tlačit až důrazně na harmonii a porozumění, snahu o hojnost, soucit a důvěru. Vodnář vždy smete nekompromisně faleš, výsměch, aroganci a ti, co neopustí tuto cestu, budou smeteni, jako ti již tvrdě nenapravitelní před nimi, v tomto přípravném období přechodu na Vodnáře. Nepomohou zpovědi a odpustky, jak se milně domnívá generace, vychovaná v náboženských dogmatech, v Univerzu je vše zapsáno a žádná faleš v podobě desátek církvi nikoho nevykoupí, jen upřímná lítost nad svými jednáními.

Místo každého tvora je přesně zaneseno na šachovnici života  a má svůj specifický účel, velmi dobře i skrytý pro ty, co kloužou jen na povrchu věcí a nevnímají okolní signály, ale vše v životě má svůj jistý účel. Vaši partneři, vaše lásky, děti, bydliště a někdy i pro Vás bezvýznamná setkání s jinými lidmi, vaše komunikace, kdy navazujete svá spojení a tím někdy i poznávání, vnitřní napojení na Univerzum, toto vše Vodnář má a ví a tak i lidé začnou chápat tyto souvislosti. Tma nikdy nemá moc, pokud víte, že nejste sami a Vy nikdy sami nejste, vždy jsou s Vámi bytosti, které Vás milovaly a milují a je úplně jedno, kde se zrovna nachází. Nikdy se nenechte ovládat strachem a beznadějí, i když momentálně nemáte ani na polínko  do svých zmrzlých kamen, zůstali jste sami osamoceni, protože mláďata odlétla z hnízda a ve své euforii zapomněli i na Vás a chlad se Vám o to více vkrádá až do srdíčka, kde to strašně pak bolí. Zvolili si sami tu cestu, ale okolnosti této doby je nakonec přinutí respektovat i Vás, jen jde o to, že se ztrácí čas a ten je jak voda v dlaních, proteče a ani se nenapijete. Cestu k Univerzu nejde zkazit, jen je možné se opozdit, staňte se sami tou cestou. Uvolněte v tyto časy nějakou zlost, pokud je ve Vás, přejte si vyrovnání nějakých problémů co vás tíží. Nezakrývejte v sobě smutek, lítost, prožijte tyto vzácné a silné energie naplno, vždyť se skládají z Vašich nejsilněji  prožitých emocionálních chvil, které jsou někdy ukryty velmi hluboko v Duši, pohrajte si s nimi, prožijte je znovu i kdyby jste měli plakat naplno, poděkujte Duši, že je tak dlouho trpělivě ukrývala a dovolila je nechat vyplout až k Vašemu rozumovému vnímání, nechte vyplavit své emoce z těchto někdy těžkých životních chvil, poděkujte své Duši za to, že i přesto, že uvnitř měla tak těžká místa, Vás vedla až sem a kdo věří na anděly strážné, ať klidně poděkuje i za pomoc jim. 


Přeji všem našim čtenářům, pěkné chvíle Vánoční, nebo svátek Slunovratu a když budete zapalovat nějakou svíci, vzpomeňte si právě na někoho, na koho si chcete vzpomenout, plamínek té svíce bude pak šířit světlo do prostoru pro toho, na koho jste zrovna mysleli, ten dotyčný Vám to pak vrátí a ani nemusí být tady mezi námi.

Mějte se moc fajn, mějte se rádi, milujte se, vždyť láska, náklonnost, je ten největší dar, co nám Tvůrce dal,  pohlaďte se i třeba na dálku.









                                                                                                 Přeje Vodnář Iv




 P.S.
A pozor na jednu dlouholetou zkušenost. V tomto období vánočním se velmi často rojí a aktivizují ti, co nesnesou kolem sebe nastávající relax,  pohodu a jejich úkolem je prudit,  nesnesou  když lidé kolem nich jsou  v dobré náladě, prostě to chtějí mermomocí kazit, to platí i v zaměstnání,  tak si dávejte pozor a nenechte se vytočit, jo a většinou se taky vždy něco rádo poláme, protože oni prskají negativitu kolem sebe.

35 komentářů:

  1. Vodnáři, náš vodnáři,
    Zas mi stéká po tváři slza jako hrách.
    Napsal jsi to, ACH !

    Díky Tobě,
    v každé době vyschne i ten potúček
    co se dotkl lící.

    Až zažehnu svíci,
    pomyslím i na Tebe a poprosím Tvé nebe
    aby si tu zústal s námi

    Neodletěl v jiný svět
    To si prajem , BED

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím každému poděkovat i Vám Bedulko, DĚKUJI

      Vymazat
  2. Velmi pekny clanok.Pekne vianocne sviatky prajem vsetkym. Dakujem Iv. ..Mailo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mailíku milovaný, Vám přeji taky pohodu a radost. DĚKUJI

      Vymazat
  3. Diky lv , svice bude a bude svitit vsem,tedy i Vam ,aspon urcite ta u me :-).Svatky si uzijte taky jaksepatri a ve zdravi,to preju i vsem ostatnim........jooo,a schovejte obusky za skrin,vanoce jsou svatky klidu :-))))).......proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proudíku, Vám taky pohodu a hlavně zaneste do lesíka srnkám, jejich nádherná hluboká kukadla Vás budou v tichu lesa pozorovat a odpustí.
      DĚKUJI

      Vymazat
    2. Co k tomu dodat, nerada to říkám:))), ale jsem dojatá, nádherný článek, Slunovrat mám už poslední týden, nějak se vše uklidnuje. . . jo a naše malá kočka je v tom, takže budeme mít radostnou událost:) . . . IVA

      Vymazat
    3. Milá Ivčulo, Vám taky pohodu na Vaší pouti a vidíte, kočena vzala lásku od podlahy, zvířátka nikdy nic nepromeškají, jen lidi moc někdy přemýšlí a pak je štěstí fuč.
      DĚKUJI

      Vymazat
  4. Moc Vám Iv děkuji.
    Velmi rád se připojím se stejným přáním uvedeným v poslední větě.
    Štěstí vám všem přeje Ryba MichalB

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo milý, Vám taky hodně pěkných chvil v životě a pohlaďte za mne koníčka a hlavně koukněte mu do očí za mně, kdy to bude, na 100% poznám, spojím se s ním.
      DĚKUJI

      Vymazat
  5. http://www.youtube.com/watch?v=_yFHup6dkzA&playnext=1&list=PL4B5726B0083416CE&feature=results_video

    OdpovědětVymazat
  6. Ďakujem Iv, želám Vám i Vašim blízkym pokoj v duši, dobré zdravie, pohodu, veselú myseľ, nekončiacu radosť, ústa od ucha k uchu a to nielen počas Vianoc.
    Zdraví Jozef

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Josef,
      Vám rovněž a celý rok a hlavně jak říkáte " ústa od ucha k uchu" protože smutek není dobrý životní rádce.
      DĚKUJI

      Vymazat
  7. Miláčkové moji,at vám LÁSKA srdce sytí a vždy máte krásné žití.Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Terezko, hodně pohody doma, v životě a radost v srdci, tam uvnitř, nikdy nejsme sami, vždy nás někdo ochraňuje,jen si na něj vzpomenout.
      DĚKUJI

      Vymazat
  8. Nádherná slova Iv,

    nevím, co Vám přát jiného než to, co už dávno máte! :-)) Krása, dost mě to povzbudilo, brzy budu sdílet.

    Patrik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý Patriku
      Vám bych chtěl přát, aby se splnila všechna Vaše přání a že jich máte hodně a navíc jsem rád, že jste na Srdce nové energie jako jeden z mála se širokým a velmi citlivým vnímáním, no a Vašemu webu celý rok hodně článků i čtenářů.
      DĚKUJI

      Vymazat
    2. Milý Iv a všichni na tady,
      přeju vám, aby v očí všech bytostí, které na vás v příštím roce pohlédnou, byla úcta, radost a přátelství.
      A děkuju, že tu jste. :-)

      Vymazat
    3. Milá VlaBi,
      přeji hodně štěstí a pohody v celém roce a očích velká pravda.
      DĚKUJI.

      Vymazat
    4. Ahoj Patri,poslouchala jsem tě,nejvíc "žeru" Lunu(to víš ženská),kytara krása.Doufám,že máš alespon trošku dlouhý vlasy :).Jsi brouček,zlatíčko a máš hezký hlas :)))).T.

      Vymazat
    5. Milý Iv, to já DĚKUJI za vše! A nejvíc za to, že tu s námi jste, z Vašich slov je vždy cítit životní zkušenost a moudrost, a to nehledě na téma, kterým se zrovna zabýváte. Jak jsme si navzájem narazili tenkrát na své blogy, to nebyla rozhodně náhoda.

      A vůbec Vy všichni tady - možná jsme se teď spojili skrze internet, abychom navázali spojení a pak ho udrželi dále i jinak než elektronicky...Přeji všem příjemné Vánoce, i kdyby bez elektřiny - jak má být, tak bude. Chce to už jen úsměv na tváři. :-)

      Terko, tohle mi tedy nedělej, to už je příliš pozitiv! :-D Moc Ti děkuju, můj hlas se mi někdy poslouchá totiž dost těžko. A vlasy držím už 8 let přibližně po ramena, byť mi sem tam vypadávaj, ale drží to. :-)

      Patrik

      Vymazat
    6. Patri,taky mám nějakýho "tušáka",že se moc dobře všichni známe,jen jsme trošičku zapomněli.Přeji všem jen to krásné a LÁSKU.T.

      Vymazat
  9. Děkuju za tenhle článek, pohladil po duši, stejně, jako valná většina článků tady :)
    Na polovičatost už není čas, takže - naplno, naplno, naplno! :)

    OdpovědětVymazat
  10. ..."absolutní absurdististán,kruhy čtvercový a skála písková,jenom absolutní absurdistán,silný bezvětří,Ráj vyrabován..."to chce změnu,však naše srdce to moc dobře cítí...mám nového kámoše,vrabčáček,skáče metr ode mne,snad se přestane bát...T.

    OdpovědětVymazat
  11. Ten vánoční čas, dočkali jsme zas.Ptáčkové si zpívají.Pastouškové vytrubují.... a my lítáme s hadry a košťaty a pucujeme. Voní cukroví a přichází čas dárků a rozjímání v čase vanočním.
    Tak se připojuji k řadě zdejších a přeji všem Vám, ty nejkrásnější svátky vánoční plné lásky a světla. Ať nikdo není sám.
    Vám Iv rovněž, navíc s velkým díky za stránky a články které vždy mají náboj a co říci. Za to by měl být od Ježíška dárek navíc!!! Rolf.

    OdpovědětVymazat
  12. Tak též, přeji Vám všem lásku,otevřená srdce ke svým bližním a hodně moc pozitivní energie.
    Vám všem patří poděkování za vaše příspěvky,neboť vše co napíšete má svůj smysl a pokaždé je to další kousek do mazaiky.
    Největší poděkování patří Vám Iv .
    Od srdce a velkou upřímností Dík
    živočich (taky vodnář)

    OdpovědětVymazat
  13. Já nejsem kdovíjakej psavec, ale občas mě to popadne a něco málo pustím ;) Takže za sebe - tyhle vánoce jsou pro mě úplně jiné - celkově to vnímám z úplně jiného pohledu a velkou měrou k tomu přispěl Váš blog milý Iv podpořený silou zdejšího milého čtenářstva. Nebudu jmenovat abych na některou a nebo některého nezapomněl. Přeji Vám všem to nejlepší a splnění všech nejen vánočních přání!

    OdpovědětVymazat
  14. Jo a ještě něco malinko. Dostalo se ke mně tohle krásný video http://www.youtube.com/watch?v=YsgP8LkEopM
    není sice ani trochu vánoční, ale to snad nevadí. A nebo pokud se Vám Iv třeba bude hodit jinam, je to na Vás.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se Ti povedlo,moc krásný,hned bych taky šupla do tý krásný vodičky.DV,at se vám všem doma daří a jste štastní. T.

      Vymazat
    2. DéVé : zas po čase mi zamrvilo v boku , tam mám senzor :-)
      Dobrý dúšok božskosti,lásky,úcty, dík BOEl

      Vymazat
    3. Děkuju Vám děvčata - věřil jsem, že se Vám video bude líbit. Je to 10 minut, ale natáčení a zpracování bylo jistě neskutečně náročný. Autoři ale měli ty nejlepší pomocníky....
      Terezko moc děkuju a přeji Tobě a Tvé rodině jen to nejlepší!

      Vymazat
  15. Mám jedno velké přání,krásnou čistou přírodu,jak v tom klipu od DV a tam se s vámi všemi setkat,všude jen plno lásky mezi všemi.A protože dnes sviští kometa,tak se mé přání určitě splní....Mám vás ráda.T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na kometku jsem taky myslel - mimochodem kdo viděl Atlas mraků, všimli jste si té komety ne jen na konci na obloze, ale také coby mateřská znaménka v průběhu celého filmu? :-)

      Vymazat
  16. Tá fotkahore sa Vám p. Iv, moc povedla. Normáľne až nedýcham :-O Be

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.