sobota 12. července 2014

Civilizace před námi

Lidstvo stále provokuje Atlantida a staré zaniklé civilizace, které jak se zdá, byly pokročilejší než dnešní. To,že původ člověka je z opice, už dnes tady ani nebudeme rozebírat, jsou to pohádky a věc přiznání si oficiální vědy, vyprávěné  v dnešních školních učebnicích.
Pokud jde o ztracenou Atlantidu, je velmi pravděpodobné, protože ještě ji nikdo oficiálně nenašel a se vší pravděpodobností je stále hlavní centrum ještě pohřbeno pod ledem Antarktidy, kde podle starých Slovanských véd by se měla nacházet centrální oblast této civilizace.  I to je možné a protože v těchto místech než se posunula zemská osa byla teplomilná vegetace, vše tomu odpovídá. Nedávné studie, provedené odborníky v Americe a Evropě  pomocí moderních technologií, odhalily přítomnost na  jižním  pólu ledové čepičky tři pyramid, a mnohem více starší než egyptské. Vrstva ledu nad objekty je asi 20 m a dostat se na povrch pyramidy je velmi obtížné, ale připravuje se expedice, pro získání podrobnějších informací o tomto objevu a příprava je stále v plném proudu. Jedna z pyramid je již přístupná možnému průzkumu, zatímco další dvě jsou 16 km od pobřeží  a přístup k nim je špatný.


Je pravděpodobné, že tyto tři pyramidy nejsou jedinými objekty, které skrývá nedostupná Arktida. Tato země  nebyla kdysi pokryta  ledem, ale bujnou vegetací, rovněž zde byly nalezeny i pozůstatky dinosaura . A pokud tady kdysi překypoval život, je pravděpodobné, že byl kdysi obýván neznámými lidmi, a pozůstatky těchto civilizací mohou být ve skutečnosti uloženy v hlubinách tohoto světadílu. Díky změnám klimatu se jistě brzy dozvíme zajímavé věci, jak předvídal Edgar Cayce a zjistíme v blízké budoucnosti, že my nejsme první vyspělá civilizace tady na Zemi. Pak je možné se i poučit z historie, pokud však nám ji nezatají.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.